In 2010 én 2013 heeft Ben Boogaard succesvol deelgenomen aan twee praktijkgericht MBO– opleidingen. Een echte Sentir veteraan dus! Zo’n jaar later zijn wij heel benieuwd hoe hij daar nu op terugkijkt. Directeur van Sentir Opleidingen, Kees Yzebaart, zoekt Ben op! 
 
Ben is inmiddels Bedrijfsleider Techniek bij XXL Carwash, een autowasbedrijf met 3 wasstraten namelijk, in Den Haag, Alphen a/d Rijn en Muiden. Kees wordt door Ben opgewacht in Alphen a/d Rijn en na een hartelijk welkom en een kop warme koffie in de hand vertelt Ben direct enthousiast over de opleidingen: ‘’Zowel de MBO-4 opleiding Leidinggevende Afdeling-Team-Project als de MBO-2 opleiding Techniek waren leerzaam en gezellig. Je bent allemaal werkzaam in dezelfde branche dus heb je al direct met elkaar een raakvlak. De mensen die ik heb leren kennen kom ik nog steeds tegen!’’  
Door de twee opleidingen te combineren kreeg Ben een bredere en diepere kennis. Hij vertelt: “De opleiding heeft mij essentiële handvatten gegeven die ik nog steeds dagelijks gebruik. Het stellen van doelen, de rollenspellen over klachtafhandeling, personeelsgesprekken en ook de lesstof van praktijklessen kan ik prima gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden.’’ 
Wij hebben zo’n vermoeden dat Ben niet de enige XXL Carwash medewerker zal worden die een opleiding bij Sentir Opleidingen volgt: ‘’De kennis die ik heb verkregen bij de lessen kan ik nu overdragen aan mijn collega’s, die ik ook enthousiast maak voor de opleiding!’’ 
Kom maar op Ben!  

Groetjes,

Ben Boogaard