In 2015 heeft Glenn Kamerbeek succesvol deelgenomen aan de MBO 4-opleiding Leidinggevende Team-Afdeling-Project en zo’n 3 jaar later zijn wij heel benieuwd hoe hij daar nu op terugkijkt. Directeur van Sentir Opleidingen, Kees Yzebaart, zoekt hem op in Amsterdam, bij Loogman Carwash! 
 
Glenn startte de opleiding als teamleider maar is inmiddels doorgegroeid naar een rol als vestigingsmanager bij Loogman Carwash Amsterdam, één van de grootste wasstraten van Loogman Carwash. Glenn: ‘’Op dit moment ben ik vestigingsmanager van Loogman Carwash Amsterdam. Een zeer uitdagende en leuke functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de wasstraat, binnenreinigen en sinds kort ook de tankstraat. In principe stuur ik de teamleiders en assistenten van de verschillende bedrijfsonderdelen aan, zodat zij vervolgens de medewerkers aansturen. Daarbij ben ik het aanspreekpunt van de verschillende afdelingen binnen de organisatie en ben ik het aanspreekpunt i.s.m. de regiomanager voor de projecten.’’ 
 
Een mooie functie waar hij in de loop van de tijd in is gegroeid maar daar kom je niet zomaar toch? 
Glenn vertelt: ‘’Vanuit de organisatie waar ik werk, krijg je standaard een opleiding aangeboden zodra je assistent teamleider wordt. Ik kreeg de kans om direct door te stromen naar teamleider, maar mocht alsnog de opleiding gaan volgen.’’  
En daar heeft hij geen spijt van: ‘’ Tijdens de opleiding was ik al bezig om de functie teamleider uit te voeren. Dit betekendat er soms onderdelen voorbij kwamen, waar ik al mee bezig was. Was het hierdoor overbodig voor mij? Zeker niet! Als voorbeeld had ik vermoedelijk binnen onze groep al het meeste ervaring met sollicitatiegesprekken, maar toen we hier een rollenspel voor kregen.. Ja hoor, kreeg ik een black-out. Dit heeft mij geleerd dat je op zaken die misschien normaal voor je zijn in je functie, altijd nog kunt verbeteren en leren. Ook kun je altijd in situaties terecht komen die nieuw voor je zijn. De gastsprekers spraken mij erg aan en hier heb ik veel inspiratie uitgehaald en dus van geleerd.’’ 
In de nieuwe MBO-4 opleiding die binnenkort weer start, sluiten opnieuw medewerkers van Loogman Carwash Amsterdam aan, toeval of niet? Glenn met een lach op zijn gezicht: ‘’Ik ben ook praktijkopleider van twee assistent teamleiders die bij mij werken. Natuurlijk heb ik hen de opleiding van Sentir aangeraden en ik kan jullie vertellen dat dit zeker niet de laatste twee zullen zijn.’’