TEAM INSCHRIJVEN

In de afgelopen Jaren hebben inmiddels enkele honderden collega’s in de branche een MBO diploma weten te behalen. Daarin mochten wij als Sentir Opleidingen een voortrekkersrol vervullen. Een gevoel van trots overheerst daarbij, maar soms denken wij dat dit voor de branche niet altijd voldoende is, om goede en leuke collega’s vast te houden. Moeten we soms niet eens wat extra’s doen voor onze mensen? Daar kan je lang over nadenken, maar soms moet je het gewoon doen. Dit is de reden, dat wij als Sentir Opleidingen voor de medewerkers van onze aangesloten Tank & Wasbedrijven iets geks willen organiseren. Willen jullie mee doen met de “Sentir Tank & Was Endurance Kartrace 2019”?

Wat gaan we doen?
Op donderdagavond 14 november gaan we een Endurance Kartrace rijden. Er kunnen 32 teams (bedrijven) deelnemen. Ieder team bestaat uit een Teamcaptain en vier rijders. Ieder team rijdt 2 keer een race van 45 minuten waarin alle rijders gemiddeld dus twee keer 10 minuten aan bod komen. Het wordt super spannend, want iedere race zal op een bijzondere wijze starten en we zullen ook pitsstops maken om van rijder te wisselen. Het gaat er vervolgens om, om zo veel mogelijk rondes te rijden in de 45 minuten, die de race duurt.

In de eerste twee races zullen de beste 8 teams (dus 16 teams) zich plaatsen voor de Super Tank & Was finale. De andere teams rijden de Mini Tank & Was finale. Uit de Super Tank & Was Finale komt de absolute winnaar en daar staat een mooie Super Cup voor klaar.

INSCHRIJFFORMULIER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Follow us!

Contact

Sentir Opleidingen
Beurtschipper 104
2152 LH Nieuw Vennep
Tel: 0252 681 789
Info@sentiropleidingen.nl