Sentir Opleidingen is in 2002 ontstaan. Vanuit de praktijk mensen opleiden en begeleiden, met daarbij theoretische ondersteuning. Via de MBO-trajecten die wij hebben opgezet werkt dit uitstekend. Anderhalf jaar, eens per drie weken les krijgen met branchegenoten en heerlijk onderwerpen kunnen bediscussiëren is zeer motiverend. Vervolgens een rijkserkend MBO-diploma krijgen is een mooie bekroning op het werk.

Wij doen dit vanuit ons kantoor in Nieuw Vennep. Karin, Woutera en Kees zorgen voor de organisatie. Van werving tot lesplanning, van trainers inzetten tot diploma uitreiking. Gemiddeld hebben we per lesgroep te maken met 8 verschillende trainers. Ieder traint zijn/haar eigen specialisme. Het is een vaste groep van trainers die natuurlijk specialisten zijn op hun gebied, maar ook kennis hebben van de branche.

De branche waarin wij vooral gespecialiseerd zijn, is de Tank & Wasbranche. Ook wij werken, net als veel van onze trainers, nog dagelijks in de praktijk. De praktijk van Tankstations en winkels, autowasstraten, Truckwash, maar ook Roll-overs en Zelfwasboxen. Overal werken we met en voor mensen en leiden we deze mensen op.

De afgelopen jaren hebben wij veel diploma’s mogen uitreiken. Diploma’s die bij veel verschillende merken stations zijn uitgedeeld, maar ook in veel verschillende wasgelegenheden. Sentir is bestemd voor Verkoopmedewerkers, Leidinggevenden, maar ook voor techneuten uit een prachtige branche.

directinschrijven